Pastel relleno con higos

Pastel relleno con higos

Hey everyone, it's me, Dave, welcome to our recipe page. Today, I will show you a way to make a distinctive dish, Pastel relleno con higos. One of my favorites food recipes. This time, I am going to make it a little bit tasty. This will be really delicious.

Pastel relleno con higos is one of the most well liked of current trending meals in the world. It is enjoyed by millions daily. It is easy, it is quick, it tastes delicious. Pastel relleno con higos is something which I've loved my whole life. They're fine and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Pastel relleno con higos, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pastel relleno con higos delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Pastel relleno con higos is 6-8 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Pastel relleno con higos estimated approx 30’ elaboración-45’ horneado.

To begin with this recipe, we have to prepare a few components. You can cook Pastel relleno con higos using 9 ingredients and 17 steps. Here is how you cook that.

Hoy vamos a hacer un pastel muy delicioso! Vamos a elaborar nuestro pastel con pastafrola muy esponjosa! Lo vamos a rellenar con una base de mermelada de higos cubierta con higos frescos ( en mi caso son brevas) . Terminaremos la elaboración cubriendo con pastafrola desmigada! Como resultado obtendremos un pastel maravilloso! Muy sencillo de hacer y con un resultado espectacular!

Ingredients and spices that need to be Get to make Pastel relleno con higos:

  1. 300 gr. harina de todo uso
  2. 100 gr. mantequilla a temperatura ambiente
  3. 100 gr. azúcar
  4. 3 yemas de huevo (52 gr.)
  5. 1 huevo entero (66 gr.)
  6. 1/4 cucharadita levadura en polvo o polvos de hornear
  7. Ralladura de 1 limón
  8. Mermelada de higos
  9. Higos frescos

Steps to make to make Pastel relleno con higos

  1. Preparamos todos los ingredientes
  2. Molde a usar: redondo, desmontable 24 cm. diámetro x 3,5 cm. alto. Precalentamos el horno a 180 grados calor arriba y abajo. En un bol grande ponemos: la harina, la mantequilla, la levadura, la ralladura de limón, las yemas y el huevo entero, vamos a empezar a mezclar con una paleta pequeña de cocina
  3. Cuando estén todos los ingredientes mezclamos continuamos con las manos tirando pellizcos a la masa, hasta conseguir una textura arenosa. Vamos a poner la 1/2 de la masa en el molde, repartir muy bien y presionar con las manos por todo el molde, meter en el frigorífico mientras preparamos los higos.
  4. Lavar muy bien los higos, secarlos, desechar los dos extremos y partir cada higo en 4 partes, reservar. Sacar el molde del frío, vamos a cubrir toda la base con mermelada de higos, ir colocando los trozos de higo encima de la mermelada. Cubrir muy bien la base
  5. Vamos a poner el resto de masa reservada y cubriremos toda la superficie. Con los dedos vamos a bajar todo el contorno de masa hasta que se ponga a nivel con la cobertura de la superficie.
  6. Meter en el horno durante 45’ pasado el tiempo este es su aspecto. Sacar del horno y dejar enfriar por completo antes de desmoldar
  7. Pasado el tiempo quitar el aro y levantar el pastel con una pala para tartas.
  8. Poner sobre plato de presentación. Espolvorear azúcar glas, poner una cereza en almíbar.
  9. Cortar una ración
  10. El resultado es espectacular!
  11. Nuestra cobertura es esponjosa y el relleno es una delicia para el paladar!
  12. Impresionante!
  13. Muy delicioso!
  14. Se deshace en la boca!
  15. Recién hecho está buenísimo! Fresquito…….. sin palabras!
  16. Muy sencillo de hacer y con un resultado espectacular!
  17. Listo para comer!

As your experience and also confidence grows, you will certainly discover that you have extra all-natural control over your diet regimen and also adjust your diet to your individual tastes in time. Whether you intend to offer a dish that utilizes fewer or even more ingredients or is a little bit basically spicy, you can make basic changes to accomplish this goal. In other words, begin making your recipes in a timely manner. As for fundamental cooking skills for newbies you do not require to discover them however only if you grasp some simple food preparation methods.

This isn't a complete guide to fast and also very easy lunch recipes however its excellent something to chew on. Hopefully this will obtain your imaginative juices streaming so you can prepare delicious dishes for your household without doing way too many heavy meals on your journey.

So that's going to wrap it up with this special food Recipe of Quick Pastel relleno con higos. Thanks so much for reading. I am confident you can make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

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