Empanada rellena de carne picada y queso
Hello everybody, I hope you are having an amazing day today. Today, we're going to make a special dish, Empanada rellena de carne picada y queso. One of my favorites. This time, I will make it a little bit tasty. This will be really delicious.
Empanada rellena de carne picada y queso is one of the most well liked of current trending meals on earth. It's appreciated by millions every day. It is easy, it is fast, it tastes yummy. Empanada rellena de carne picada y queso is something that I have loved my whole life. They are fine and they look fantastic.
Many things affect the quality of taste from Empanada rellena de carne picada y queso, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Empanada rellena de carne picada y queso delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Empanada rellena de carne picada y queso is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Empanada rellena de carne picada y queso estimated approx 1 hora.
To get started with this recipe, we have to prepare a few components. You can have Empanada rellena de carne picada y queso using 12 ingredients and 10 steps. Here is how you can achieve it.
Una rica empanada rápida y sencilla para compartir. 4 raciones contundentes o para alguna celebración y en trozos más pequeños.
Ingredients and spices that need to be Prepare to make Empanada rellena de carne picada y queso:
- 1 lámina hojaldre
- al gusto Queso rallado
- Chorrito aceite de oliva
- 1 pizca sal
- 1 pizca pimienta negra molida
- 1 pizca comino opcional
- 1 huevo opcional
- 400 gramos carne picada de ternera
- 100 mililitros nata para cocinar
- 1 cebolla
- 2 dientes ajo
- 2 champiñones grandes
Steps to make to make Empanada rellena de carne picada y queso
- Lave la cebolla, los dientes de ajo y los champiñones y pícalo todo en trozos pequeños.
- En una sartén pon un chorro de aceite de oliva, cuando esté caliente pon el ajo, y déjalo hasta que se dore, cuando se dore sácalo para que no se queme y déjalo en un plato.
- Cuando hayas sacado el ajo, échale la cebolla y los champiñones con el mismo aceite del ajo y déjalo hasta que se poche. Añádele sal al gusto. Cuando esté pochado, sácalo y déjalo en un plato.
- A continuación en el mismo aceite donde hemos cocinado la cebolla y el ajo, echamos la carne picada y salpimentamos al gusto, si te gusta el comino puedes echarle para que tenga más sabor.
- Cuando la carne esté medio hecha, añadimos otra vez la cebolla y los champiñones (el ajo si te gusta encontrarte trocitos, si no no es necesario), y añadimos la nata para cocinar y dejamos que reduzca con la mezcla. Rectificamos de sal y especias.
- Cuando tengamos el relleno de la empanada, estiramos la lámina de hojaldre en una bandeja, y con un tenedor la pinchamos, tal como en la foto.
- Añadimos el relleno intentado no rellenarla del todo y dejando los bordes libres, para que luego se pueda cerrar bien y no se salga el relleno.
- Mientras precalentamos el horno a 200 grados centígrados. Ponemos el queso rallado que más nos guste y la cantidad que queramos, y cerramos la empanada, y pinchamos con el mismo tenedor por encima. Opcional: batir un huevo y pintar por encima la empanada.
- En mi caso metemos la empanada en el horno a 200 grados centígrados durante 30 35 minutos (siempre seguir la información que ponga en la lámina de hojaldre).
- Cuando pase el tiempo apagar el horno y dejar reposar durante 5 minutos. Sacar y cortar y ya está lista para comer.
As your experience as well as confidence grows, you will find that you have much more all-natural control over your diet plan as well as adapt your diet regimen to your individual preferences gradually. Whether you want to offer a recipe that uses fewer or more active ingredients or is a little basically hot, you can make basic modifications to accomplish this goal. In other words, start making your recipes promptly. As for standard food preparation abilities for beginners you don't require to learn them but just if you understand some basic cooking techniques.
This isn't a full guide to fast and also simple lunch recipes however its excellent food for thought. With any luck this will obtain your imaginative juices flowing so you can prepare scrumptious meals for your household without doing a lot of heavy meals on your journey.
So that's going to wrap it up for this exceptional food How to Prepare Ultimate Empanada rellena de carne picada y queso. Thanks so much for your time. I am confident you will make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment